Flemari20 ja Fargon outlet

Flemari20 ja Fargon outlet

Fargon entisiin tiloihin Kallioon avautui hetki sitten kiinnostava ja tunnelmallinen uusi konseptimyymälä Flemari20. Siellä toimivat yhteistyössä Lilis Cafe, Kukkaverstas ja Fargon Outlet -myymälä.

Flemari20:n takana ovat siskokset Hanna Gammon ja Minna Mercke Schmidt sekä Fargon tiimi.

Molemmilla siskoilla on kansainvälinen tausta. Ideoita Flemari20:n kaltaisista yhteistiloista on jäänyt takataskuun maailmalta ja ne konkretisoituvat nyt Fargon entisissä tiloissa kolmikon arvojen mukaiseksi konseptiksi.

Hanna on asunut 20 vuotta Australiassa ja rakentanut siellä Jungle Fy -nimistä yritystä miehensä kanssa. Yrityksen ideana on tuoda luontoa kaupunkiin ja vahvistaa ihmisten sidettä siihen. Haaveena on kuitenkin aina ollut perustaa pieni deli-kahvila ja vihdoin unelmasta tuli totta Hannan muuttaessa takaisin Suomeen perheensä kanssa.

Kukkaverstas oli alkuun Minna Mercke Schmidtin rakas harrastus, josta on vuosien saatossa kehkeytynyt luovan tekemisen ja inspiraation jakamisen kansainvälinen yritys. Minnan blogi Blomverkstadia on voinut lukea jo vuodesta 2006. Kukkakurssit ja inspiraationluennot ovat myös keskeinen osa Kukkaverstaan toimintaa. Tähän saakka Minna on toiminut Ruotsin Skoonessa, mutta on nyt palannut osittain Suomeen.

Fargo taas on ollut suomalaisen vintagemyynnin uranuurtaja jo pitkään ja sai tästä yhteistyöstä hyvän syyn jäädä uudella konseptilla vanhoille kotikulmille.

Kolmikkoa yhdistävät samanlaiset arvot - vastuullisuus ja kauneus!

Fargon vanhan myymälän tiloissa on säilynyt sama vintage-henkinen tunnelma ja siellä on ihana tehdä loistavia löytöjä vintage-valikoimasta edullisin hinnoin kahvintuoksun ja kukkien keskellä. Nämä tuotteet eivät ole löydettävissä verkkokaupasta, joten kannattaa mennä paikanpäälle penkomaan. 

Lilis Cafen valikoima on kasvispainotteinen ja sisältää pääosin Hannan tekemiä herkkuja. Hannalle ruoka liittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ihmisten sosiaaliseen kanssakäymiseen. Sitä ajattelua on sovellettu Lilis:in luomuksiinkin. 

Kukkaverstas ei ole ihan tavallinen kukkakauppa. Kukkaverstas järjestää myös  esimerkiksi kukka-asetelma -kursseja Flemari20:n tiloissa. 

Tulevaisuudessa suunnitelmissa on myös järjestää Flemari20 tapahtumia ja erilaisia kursseja. Tiloja voi myös tiedustella yksityistilaisuuksiin. 
Flemari 20
Osoite Fleminginkatu 20
Avoinna ke 12-19, la ja su 12-16.
Tiedustelut: info@kukkaverstas.fi
Outlet -tuotetiedustelut: 
hannagammon1@gmail.com

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommenttisi hyväksytään ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.