Asiakaskysymys - Mikä vintagessa maksaa

Asiakaskysymys - Mikä vintagessa maksaa

Viime viikkojen tapahtumissa olemme keskustelleet asiakkaiden kanssa paljon tuotteidemme hinnoista. Monia mietityttää, miksi käytetyt kalusteet ovat saman hintaisia tai jopa kalliimpia kuin uudet. Tässä blogi-kirjoitutksessa avaamme vintage tuotteiden hinnoittelun taustoja. 

 

Vintage kalusteiden ja tavaroiden kysynnän kasvu kotimaassa ja ulkomailla

Fargo Vintage & Design on nähnyt huomattavaa kasvua sekä kotimaisessa että kansainvälisessä kysynnässä. Vintage on trendikästä, mutta se on myös kestävää ja ajatonta. Suomen markkinoilla on jo pitkään ollut suuri kysyntä vintage-tuotteille, mutta nyt myös ulkomailta tuleva kysyntä suomalaiselle vintagelle on kasvanut eksponentiaalisesti. Tämä on luonnollisesti vaikuttanut hinnoitteluun ja tuotteiden saatavuuteen. Asiakkaat ovat valmiita maksamaan halutuista tuotteista enemmän kuin aikaisemmin ja niistä kilpaillaan niin jälleenmyyjien kuin asiakkaiden kesken.

Laatu

Ihmiset kaipaavat yhä enemmän laatua. Kuluttajat ovat ymmärtäneet, että vanha voi usein olla parempilaatuista kuin uusi. Esimerkiksi vanhat huonekalut, jotka on tehty käsityönä ja laadukkaista materiaaleista, voivat kestää vuosikymmeniä. Entisöinti on myös suosittua, ja oikein entisöity tuote voi kestää jopa kauemmin kuin uusi vastaava ja sillä on lähes poikkeuksetta parempi jällleenmyyntiarvo. Jossain tapauksessa kyse on jopa keräilytuotteista ja niiden arvo voi jopa kasvaa vuosien saatossa.

Tietoisuuden kasvu

Kuluttajien tietoisuus vintage-tuotteiden arvosta on kasvanut. Tämä tarkoittaa, että jälleenmyyjänä meidän on maksettava enemmän saadaksemme laadukkaita tuotteita myyntiin. Olemme valmiita sijoittamaan enemmän varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat parasta.

Kate ja yrityksen kulut

Hinnoittelumme ei ole pelkästään tuotteen hankintahinta. Kate, jonka lisäämme, kattaa monia kuluja. Se kattaa toimitilojen vuokrat, palkat sivukuluineen, verot, kuljetukset, kunnostuksen, markkinoinnin ja monet muut yritykseen liittyvät hallinnolliset kulut. Tämä mahdollistaa liiketoimintamme jatkumisen ja laadukkaan palvelun tarjoamisen asiakkaillemme. Yleensä kate vintage-tuotteissa liikkuu 40-60%:n välillä, ja se on alalla yleisesti hyväksytty marginaali.

Lopuksi, Fargo Vintage & Design on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen laadukkaita vintage-tuotteita. Hinnoittelumme heijastaa sitä arvoa, sitoutumista ja intohimoa, jolla valitsemme ja huollamme jokaisen tuotteen. Kiitos, että arvostatte laatua ja tuette paikallista liiketoimintaa! 

Tutustu valkoimaamme tästä!


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommenttisi hyväksytään ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.