vastuullisuus

Meille laadukas vintage edustaa kestävyyttä, autenttisuutta ja omaperäisyyttä. Ajaton vintage tuo kaunista kerroksellisuutta myös modernimpaan sisustukseen. Tavoitteenamme on olla osana muuttuvaa, kestävämpää maailmaa, jossa vastuullisuus ja tyyli kulkevat käsi kädessä.

laadukas vintage kestää aikaa

Hyvin suunnitellut vintage & design huonekalut ovat säilyneet jopa vuosikymmeniä käyttöesineinä, se puhuu itsessään niiden laadun ja kestävyyden puolesta. Huonekalut ovat saattaneet vaihtaa useasti omistajaa, mutta ovat säilyneet hyväkuntoisina, jos niitä on huollettu oikein. Ammattitaitoisella kunnostuksella kuluneellekin esineelle voi antaa uuden elämän. Kun ostat Fargolta laadukasta vintagea, olet osa esineiden tarinaa ja edistät samalla moderneja vastuullisuusarvoja

jokainen tuote on yksilö

Kun valikoimme huonekaluja myyntiin, haluamme tietää mistä ne ovat peräisin ja mikä niiden tarina on. Tahdomme myös kertoa näitä tarinoita eteenpäin.

Tuotteemme eivät koskaan ole täysin käyttämättömiä, eikä elämää ja ajan patinaa pidä mielestämme edes yrittää piilottaa. Tämä on myös yksi arvoistamme: uskomme, että huonekalujen tarinan on tarkoitus näkyä. Tuotteita restauroidaan vain niiden vaatimalla tavalla, ne kunnostetaan yksilöllisesti ja muotoilijan visiota kunnioittaen. Tavoitteemme on siis kunnostaa tuotteita vain niiden käyttöiän pidentämiseen vaadittava määrä, jotta niiden alkuperäinen luonne jää näkyväksi.

Mikä tekee Fargosta vastuullisen?

Me Fargolla haluamme edistää käytettyjen tuotteiden suosimista uuden ostamisen sijasta sekä tuoda laadukkaan ja aikaa kestävän vintagen mahdollisimman monien saataville. Kuitenkin myös käytettyjen tuotteiden myynnin logistiikasta ja restauroinnista aiheutuu väistämättä ympäristökuormitusta, jota pyrimme minimoimaan sekä strategisten päätösten että päivittäisen toiminnan osalta. Haluamme olla läpinäkyvyydessä alamme edelläkävijöitä.

Mitä teemme tällä hetkellä?

Kuljetuksemme pääkaupunkiseudulla hoitaa
ympäristöystävällinen KunnonMuutto. Myymämme tuotteet ovat hyväkuntoisia ja esitelty huolellisesti verkkosivuillamme, joten palautuksia tulee harvoin. Ulkomailta tilaamme tuotteita harvoin ja ainoastaan täysiä kuormia, jotta minimoisimme matkoista aiheutuvat päästöt. Yrityksemme kierrättää kaiken mahdollisen.