Osto & Myynti

OSTO & MYYNTI

Hankimme myyntiin ensisijaisesti 1930–1970-lukujen design- ja vintagehuonekaluja. Laatu ja tyyli ovat tärkeimmät kriteerimme tuotteita valitessa. Pitkällä kokemuksella ja varmalla asiantuntijuudella takaamme myös tuotteiden aitouden. Hankimme myytäviä tuotteita ympäri Suomea sekä kauppiailta että yksityishenkilöiltä. Lisäksi ostamme ajoittain suurempia eriä ruotsalaisilta ja tanskalaisilta kauppiailta. 

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan Fargolle vintage- tai designaarteesi myyntiin, olethan yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen harry@fargovintage.fi. Liitäthän mukaan tiedot tuotteesta, kuten mahdollisen alkuperän ja kuntotiedot, sekä kuvat mieluiten useasta kuvakulmasta.

Ostamme vintage- ja design tuotteesi

Ostamme mielellämme laadukkaat suomalaiset sekä pohjoismaiset vintage- ja designtuotteesi. Keskitymme etenkin huonekaluihin, valaisimiin, ryijyihin ja sisustusesineisiin.

Suomalaisesta tuotannosta ostamme erityisesti: Alvar Aalto, Aino Aalto, Paavo Tynell, Lisa-Johansson Pape, Werner West, Eliel Saarinen, Ilmari Tapiovaara, Esko Pajamies, Tapio Wirkkala, Maija Heikinheimo, Yrjö Kukkapuro, Birger Kaipiainen, Rut Bryk, Gunilla Jung, Olof Ottelin, Carl Gustav Hiort af Ornäs, Gunnel Nyman, Heikki Turunen, Olli Borg ja Carin Bryggman... tuotteita.

Ruotsalaisesta ja tanskalaisesta tuotannosta meitä kiinnostavat etenkin: Arne Jacobsen, Bruno Matthsson, Hans Wegner, Hans Agne Jakobsson, Arne Vodder, Josef Frank, Kai Kristiansen, Nana Ditzel, Johannes Andersen, Peter Hvidt & Orla Mølgaard ja Niels Møller... tuotteita. Tarjoa rohkeasti myös esimerkiksi italialaista tai ranskalaista designia.

Suunnittelijat ja brändit eivät kuitenkaan ole meille kaikki kaikessa. Ensisijaisesti kiinnitämme huomiota tuotteiden laatuun ja tyyliin.

Tarkastetut ja kunnostetut tuotteet

Myymme tuotteitamme verkkokaupassa sekä paikan päällä myymälöissämme. Pääosin jokaisen myynnissä olevan tuotteen löytää verkkokaupasta lukuun ottamatta sesonkituotteita sekä kaupalle saapuneita erikoiseriä, joista tiedotamme sosiaalisen median kanavissamme.