Fargon vuokrauspalvelu

Fargon vuokrauspalvelu

Fargon ydinliiketoimintaa on vintage design -kalusteiden, valaisimien ja muiden sisustustuotteiden osto ja myynti. Valikoimasta löytyykin laaja kirjo pääasiassa pohjoismaista ja suomalaista designia, jotka sopivat niin kotiin kuin erilaisiin projekteihin ja tapahtumiin. Fargo kuitenkin myös vuokraa kalusteita ja muita aarteitaan erilaisiin tarpeisiin.

Fargolta vuokrattuja uniikkeja tuotteita on käytetty monissa eri tuotannoissa.- elokuvissa, tv-sarjoissa ja mainoksissa. Esimerkiksi elokuvat Kupla, Toivon tuolla puolen, Risto Räppääjä ja Äkkilähtö sekä tv-sarjat Munkkivuori, Maria Kallio ja Karppi ovat hyödyntäneet Fargo Vintagen tarjontaa. Fargon tuotteita näkyy myös Taksin, Prisman ja Lidlin mainoksissa sekä Helsingin Kaupunginteatterin lavasteissa.

Fargo Vintagen vuokrauspalveluiden avulla voit tuoda omaperäistä ja tyylikästä vintage-designia projekteihisi tai tapahtumiisi. Tutustu tarjontaan ja harkitse näiden uniikkien ja laadukkaiden tuotteiden vuokraamista seuraavaan projektiisi.

Lyhytaikaiset vuokrat, alle viikon mittaiset, ovat saatavilla 15% tuotteen hinnasta, lisättynä arvonlisäverolla. Kuukausivuokrat 20% tuotteen hinnasta, myös lisättynä arvonlisäverolla. Jos tarvitset tuotteita pidemmäksi aikaa, Fargo Vintage on avoin neuvottelemaan erikseen sopivasta hinnasta ja ratkaisusta.

Tiedustele vuokrakalusteita meiltä sähköpostitse tai puhelimitse. 

Jaakko Juutela
info@fargovintage.fi
+358 443 233 664


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommenttisi hyväksytään ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.