Fargo muuttaa Kruununhakaan

Aallon nojatuoli sekä jalkalamppu piirrettynä mintunvihreälle taustalle
Huh. Jo kohta yhdeksän vuotta meidän liike on palvellut Fleminginkadulla ja vakiintunut keskeiseksi osaksi Kallion katukuvaa: joka päivä lukemattomat ihmiset kulkevat Fargon ikkunoiden ohitse ja pysähtyvät ihastelemaan vintage -aarteitamme. Nyt on aika sanoa hyvästit Fleminginkadun kivijalalle nykyisessä muodossa ja suunnata kohti Kruununhakaa.

Kun aloitimme vuonna 2013, emme osanneet odottaa miten kysyttyjä ja haluttuja vintage -huonekalut ovat, ja kuinka kysyntä vuosi vuodelta jatkaisi kasvamistaan. Vuonna 2017 Indie Guides valitsi Fargon 25:n kiinnostavan myymälän joukkoon maailmassa. Olimme second hand -kaupan edelläkävijöitä Suomessa ja haluamme olla sitä edelleen.

Uusi toimipaikka Kruununhaassa mahdollistaa valikoiman laajenemisen, mutta samalla keskittymisen valikoiman kuratointiin, sen laatuun ja kiinnostavuuteen sekä verkkokaupan kasvuun. Emme halua kuitenkaan luopua asiakaslähtöisyydestä ja ainutlaatuisesta Fargon fiiliksestä, mistä meitä usein kiitellään. Fargo on perheyritys ja Fargon toimintaa jatkavat Jaakko ja Reetta Juutela yhdessä Harryn, sekä vuosi vuodelta kasvavan taitavan tiimin kanssa.

Haluamme kiittää uskollisia Flemarin asiakkaitamme yhteisistä vuosista. Toivomme näkevämme teidät myös uudessa Kruununhaan Fargossa!

Tulemme viestittämään lähiviikkoina kanavissamme Kruununhaan avausaikataulusta. Toistaiseksi Kruununhaan liike on auki sopimuiksen mukaan. Sovi käyntiaika sähköpostilla info@fargovintage.fi tai soittamalla +358443233664
                    Fargon valokyltti Fleminginkadun näyteikkunassa                        Harry Juutela istumassa sohvalla Fleminginkadun liikkeessä
                    Reetta ja Jaakko Juutela Fleminginkadun liikeessä remontin jälkeisissä avajaisissa

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommenttisi hyväksytään ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.