Asiakaskysymys - Miten Fargon Design Collection ja verkkokauppa eroavat?

Asiakaskysymys - Miten Fargon Design Collection ja verkkokauppa eroavat?

Fargo Vintage & Design tarjoaa upeita sisustus-tuotteita ja kalusteita, niin vintagen kuin laadukkaan designin ystäville. Meiltä löydät sekä verkkokaupan valikoiman että harvinaisempia ja arvokkaampia esineitä tarjoavan Design Collectionin. 
Verkkokaupassa voit tehdä ostoksia normaaliin tapaan, kun taas Design collection-osaston tuotteista ja hinnoista voit kysellä meiltä sähköpostin välityksellä info@fargovintage.fi. 

Design Collection
Fargon Design Collection edustaa harvinaisten ja huolellisesti valittujen kalusteiden kokoelmaa Pohjoismaista. 

 1. Harvinaiset ja huolellisesti kuratoidut kalusteet:
  Design Collection sisältää uniikkeja ja harvinaisia esineitä. Nämä tuotteet on valittu huolellisesti, ja ne edustavat usein hienointa muotoilu-käsityötä tunnettujen pohjoismaisten suunnittelijoiden käsistä.
  Valikoiman kuratoi toimitusjohtajamme Jaakko

 2. Tunnettuja ja harvinaisia suunnittelijoita: Design Collectionista löydät luomuksia sekä hyvin tunnetuilta että vähemmän tunnetuilta suunnittelijoilta. Tämä monipuolisuus lisää kokoelman eksklusiivisuutta, tehden siitä todellisen aarteiden aarteen.

 3. Arvokkaampi design: Kokoelma on suunniteltu keräilykappaleiksi. Se sisältää esineitä, jotka ovat arvokkaita sekä historiallisesti että taiteellisesti, ja ne tarjoavat omistajilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden omistaa korkealaatuista ja arvostettua designia. 

  Jakkarat, Alvar Aalto  / Design Collection


Upea Jugend -kaappi, Eliel Saarinen  / Design Collection

Pöytävalaisin, Suomi, 40-luku / Design Collection


Verkkokauppa

Fargo Vintagen ja Designin verkkokaupan valikoima tarjoaa myös hienoja muotoilutuotteita, mutta se eroaa Design Collectionista mm. näissä:

 1. Ei välttämättä suunnittelijatietoja: Perusverkkokaupassa voit löytää kauniita kalusteita, niin tunnetuilta suunnittelijoilta/valmistajilta, kuin myös tuntemattomilta suunnittelijoilta. Monesta kalusteesta ei ole saatavilla välttämättä suunnittelijatietoa ollenkaan, valmistaja saattaa silti löytyä.

 2. Kuratoitu valikoima: Vaikka verkkokaupassa on laaja valikoima tuotteita, se on edelleen huolellisesti kuratoitu. Valikoima tarjoaa laadukasta ja tyylikästä designia eri hintaluokissa. Täällä on tilaa myös tuttujen kalusteiden, perustuotannon ja klassikoiden löytämiselle.

 3. Edullisempaa, mutta silti upeaa vintage designia: Verkkokaupan valikoimasta löytyvät tuotteet ovat edullisempia kuin Design Collectionin keräilykappaleet, mutta ne tarjoavat silti tyylikkään ja laadukkaan vaihtoehdon muotoilusta kiinnostuneille asiakkaille.

  Tanskalaisia laatikostoja / Verkkokauppa

Nojatuolit 2kpl, Grete Jalk, Tanska, 50/60-luku / Verkkokauppa

Entisöity sohvapöytä, 60-luku / Verkkokauppa


Fargon Design Collection ja Verkkokauppa täydentävät toisiaan tarjoamalla laajan valikoiman muotoiluvaihtoehtoja eri budjetteihin ja makuihin. Olipa intohimosi huippumuotoilu tai tyylikkäät sisustusratkaisut, Fargo Vintage ja Designin valikoimasta löydät varmasti etsimäsi.Jätä kommentti

Huomioithan, että kommenttisi hyväksytään ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.