Fargon sisäänostoprosessi – Miten valitsemme ainutlaatuiset aarteet valikoimaamme

Fargon sisäänostoprosessi – Miten valitsemme ainutlaatuiset aarteet valikoimaamme

Vintage & design -tuotteiden valinta ei suinkaan ole sattumanvaraista, vaan tarkkaan harkittua ja huolellisesti suunniteltua. Uskomme, että jokainen esine kertoo oman tarinansa ja on meidän tehtävämme tuoda nämä tarinat esiin.

Lähteet ja toimittajat

Tuotteet tulevat meille monenlaisista lähteistä. Suurin osa tuotteista tulevat yksityisiltä henkilöiltä ja yrityksiltä ympäri Suomen. Kuolinpesät ja muuttopesät ovat usein todellisia aarreaittoja, joista löytyy paljon laadukkaita vintage & design -esineitä. Meille voi myös tarjota kalusteita, valaisimia ja muita vintage-esineitä. Paras tapa on ottaa sähköpostilla yhteyttä Fargon väkeen. Sähköpostin olisi hyvä sisältää tiedot tuotteesta sekä muutama selkeä kuva.  Lisätietoja ostamisesta löytyy tästä linkistä. 

Tämän lisäksi tuomme erikoiseriä tuotteita Tanskasta ja Ruotsista, joista löytyy mm. laaja valikoima tyylikästä designia. Työskentelemme luotettavien tavarantoimittajien kanssa, jotka tunnemme ja joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä pitkään. 

Tuotteen kunnon tarkastus

Ostaessamme tuotteita Fargoon, kiinnitämme erityistä huomiota niiden kuntoon. Tuotteen tulee olla sellaisessa kunnossa, että se on mahdollista saada käyttökelpoiseksi. Tuotteessa ei myöskään saa olla hajua tai hometta. Meille tärkeimpiä kriteerejä valitessa tuotteita ovat laatu, kestävyys ja muotoilu. Haluamme, että asiakkaamme voivat nauttia näistä tuotteista vielä vuosikymmeniä.

Tuotteen valinta

Valitsemme kokoelmaamme tuotteita, jotka sopivat Fargon henkeen ja tyyliin. Pääpaino on 50/60-luvulla, mutta yhdistelemme siihen eri aikakausien tuotteita. Usein esineen valintaan liittyy myös sen esteettinen viehätys sekä käytännöllisyys modernissa kodissa.

Esineiden ja kalusteiden valintaprosessi

Design -esineiden ja tavallisten käyttö-kalusteiden valintaprosessi on erilainen. Design -esineissä vaaditaan tarkempaa alkuperän sekä arvon kartoittamista. Haluamme varmistaa, että tarjoamme asiakkaillemme aitoja, arvokkaita design -klassikoita.


Kunnostus ja entisöinti

Kunnon tarkastuksen jälkeen tuotteet kunnostetaan tarvittaessa tai vähintään siistitään käyttökelpoisiksi. Usein tuotteet voivat vaatia myös perusteellista entisöintiä ja verhoilua. Kunnostamme jokaisen tuotteen käsityönä, jotta voimme taata kalusteen laadun ja kestävyyden.

Tuotteiden esittely

Kun tuotteet on kunnostettu, ne kuvataan ja lisätään  Fargon verkkokauppaan. Jokainen esine saa oman kuvauksensa, jossa kerrotaan kalusteen mahdollinen tarina, tiedot tuotteesta ja sen kuntoluokitus. Lisäksi tuotteet asetetaan esille myymäläämme Helsingin Kruununhaassa, jossa asiakkaat voivat nähdä ja kokea ne livenä.

Valikoimamme muuttuu jatkuvasti, ja jokainen tuote on ainutlaatuinen. Tämän vuoksi Fargoa kannattaakin seurata verkkokaupassa ja sosiaalisen median kanavissa, jotta ei jää paitsi upeista vintage & design -löydöistä. Viikottaisen uutiskirjeemme tilaajat saavat aina tiedon valikoiman uutuuksista päivää ennen muita!

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja löytämään oman suosikkisi Fargon upeasta ja ainutlaatuisesta valikoimasta! 


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommenttisi hyväksytään ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.