Fargon tiimiesittely - Eliina

Fargon tiimiesittely - Eliina

Eliina aloitti Fargolla apukätenä 2020 auttaen verkkokaupan ylläpidossa. Fargon kasvaessa, myös Eliinan työnkuva on muuttunut. Eliina toimii Fargolla copywriterina, vastaten monista yrityksen sisällöistä. Hän tuottaa tekstisisältöä verkkokauppaan sekä luo kiinnostavaa sisältöä Instagram-tilille. Fargon perjantaisen Instagram -pelin takana onkin meidän Eliina ! Lisäksi hän vastaa asiakkaiden kontaktoinnista kuljetuksissa. Monipuolinen tehtävänkuva tuo mukanaan vaihtelevia päiviä ja haasteita.

Eliinan Suosikkituotteet Fargon verkkokaupassa:

 1. Pöytävalaisin Malli D-36 Agaricon Ross Lovegrove Luceplan 2000-luvun alku:
  Valaisimen eloisa väri tuo piristystä neutraaliin tilaan. Sen läpinäkyvä muotoilu tuo mieleen 2000-luvun alkupuolen estetiikkaa. Valaisimen mekanismi on Eliinan mielestä hauska ja innovatiivinen: valon kirkkautta saa säädeltyä koskettamalla valaisimen yläosaa.

   
 2. Seinähylly Malli 112B-2 Alvar Aalto Artek 1900-luvun loppupuoli:
  Tämä ajaton klassikko sopii monenlaiseen kotiin. Eliinan mielestä Aallon suunnittelemien kalusteiden muotoilu ja käytännöllisyys ovat vertaansa vailla.

   

 3. Rottinki Tarjoiluvaunu 1900-luvun loppupuoli:
  Rottinkiyksityiskohdat ja käsityötaidon merkit tekevät tästä vaunusta erityisen. Myös vaunun lasikansi on erityisen kaunis. Eliina kertoo myös, että hänellä onkin hieman heikko kohta erilaisiin rottinkiesineisiin. 


 4. Funkkis Työpöytä 30-luku:
  Funkkistyylin minimalistisuus ja selkeys puhuttelevat monia sisustajia, niin myös Eliinaa. Hän yhdistäisi tämän työpöydän esimerkiksi näyttävän ja värikkään Space Age -tyylisen työtuolin kanssa. 


Sisustus ja vintage-kalusteet Eliinan silmin

" Sisustustyylini on muuttunut aika paljon viimeisen parin vuoden sisään. Työ vintage-huonekaluja myyvässä yrityksessä on vaikuttanut tähän merkittävästi. Nykyään uskallan enemmän sisustaa värikkäästi. 70-luvun vähän överimmät designit yhdistettynä kestäviin ja minimalistisempiin sisustuselementteihin voisi sanoa olevan sisustustyylini ydin. Kotonani on esimerkiksi Fargolta ostetut Esko Pajamiehen suunnittelemat oranssit Elefantti -tuolit sekä isäni entisöimä 50-luvun liinavaatekaappi. Ulko-oven vieressä on keraaminen lehti kulho, joka on edesmenneen mummoni tekemä. Tällaiset esineet tuovat lämpöä kotiin. Minulle on tärkeää, että kotona on asioita, joilla on tarina ja merkitystä. Ne ovat tehty kestäviksi, niistä on pidetty huolta ja siksi kestävät aikaa, muuttoja lukuisiin eri koteihin, kunnes toivottavasti jonain päivänä päätyvät seuraavalle omistajalle, joka vaalii ja arvostaa niitä. "

Toivottavasti nautitte tästä kurkistuksesta Eliinan maailmaan!

Linkistä löydät meidän koko upean valikoiman vintage-aarteita
Aiemmista blogeista Voit myös lukea muiden tiimiläistemme suosikkeja 


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommenttisi hyväksytään ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.