Fargon tiimiesittelyssä Iina

Fargon tiimiesittelyssä Iina

Iina on toisen vuoden opiskelija visuaalisen viestinnän muotoilun alalla, ja suuntautunut siinä graafiseen suunnitteluun. Fargon tiimissä hänen kätensä jälki näkyy monessa paikkaa. Hän luo Fargolle kampanjamateriaaleja, kuten julisteita, flyereita ja sosiaalisen median sisältöä. Lisäksi Iina on välillä päivittänyt yrityksen sosiaalisen median kanavia, sekä toiminut silloin tällöin myyjänä. Hänestä on myös avuksi monissa päivittäisissä tehtävissä.

Iinan sisustustyyli ja rakkaus vintageen

Iina on ihastunut vanhoihin huonekaluihin. Ne kertovat tarinan ja niissä voi nähdä eletyn elämän merkit. Erityisesti 50- ja 60-luvun huonekalut tuovat Iinalle tunnetta kodikkuudesta ja lämmöstä. Hänen sisustustyylinsä yhdistää näiden vuosikymmenten huonekaluja nykypäivän sisustusesineisiin ja -tekstiileihin. Hän arvostaa kestävää muotoilua, mutta myös kierrättämisen merkitystä ja vanhojen esineiden kunnostamista.

Iinan suosikkituotteet Fargon verkkokaupasta:


60-luvun pyöreä ruokapöytä:
Tässä pöydässä on kaunis tiikkipinta, joka hurmaa katsojan. Pöytä on kompakti ja sopii erinomaisesti pieniin tiloihin. Jatkopalalla tilaa saa lisää tarpeen tullen. Tutustu tuotteeseen tästä.

 


Tanskalainen rahi 60-luvulta:
Tämä rahi on saanut uuden elämän Ludvig Svenssonin laadukkaalla kankaalla. Erikoisen siitä tekee sen säädettävyys – se voidaan asettaa useisiin eri asentoihin. Näe tuote täällä.

 


60-luvun nojatuoli:
Tämä nojatuoli on säilynyt uskomattoman hyvässä kunnossa. Alkuperäinen verhoilu ja tiikin ja kankaan yhdistelmä tekevät siitä vastustamattoman. Iina on erityisen ihastunut nojatuolin muotoiluun. Tarkastele tuotetta.


 

Kaj Franckin maljakko: Tämä Nuutajärvelle suunniteltu maljakko on minimalistinen ja pelkistetty. Lasi materiaalina on kiehtova, ja tässä erityisessä maljakossa siniset sävyt tulevat kauniisti esille. Katso maljakko tästä.


Lue muut blogit tästä


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommenttisi hyväksytään ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.