Fargon uusi ja komea showroom sijaitsee funkkistalossa Kruununhaassa!

Fargon uusi ja komea showroom sijaitsee funkkistalossa Kruununhaassa!

Syksyn myötä uudistukset Fargossa jatkuivat - pitkään palvelleesta tilasta Helsingin Kalliossa luovuttiin haikein mielin ja sen tilalle avattiin entistä tilavampi showroom Kruununhaakaan.

Fargo showroom tarjoaa asiakkaille upean mahdollisuuden tutustua Fargon huonekaluihin ja sisustusesineisiin valoisassa funkkismiljöössä Kruununhaassa. 

Tilassa vallitsee ihana vintage-henkinen tunnelma, joka on Fargon tunnusmerkki. Asiakkaat voivat tutustua laajaan valikoimaan huonekaluja, valaisimia ja sisustusesineitä, joita on esitelty kauniissa tilassa. Fargo tarjoaa showroomissaan laajan valikoiman huonekaluja ja sisustusesineitä, joita voi ostaa suoraan mukaan tai ne kuljetetaan puolestasi.

Meidän asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan sopivia huonekaluja, antavat vinkkejä sisustusratkaisuihin ja kertovat valikoimassa olevista vintage-aarteista. Paikan päällä voit kuulla myös kiinnostavia tarinoita tavaroiden takana.

Showroomissa järjestetään tulevaisuudessa myös erikoisnäyttelyitä ja tapahtumia, jotka liittyvät vintageen, taiteeseen ja designiin. Näistä kerrotaan uutiskirjeessääme ja somessa, joten kannattaa seurata Fargoa eri kanavissa.

 

Uusi showroom sijaitsee osoitteessa Meritullinkatu 11, Helsingissä. Rakennus valmistui vuonna 1940 ja edustaa myöhäistä funktionalistista arkkitehtuuria. Meritullinkatu 11:n arkkitehti on Toivo Korhonen ja rakennus valmistui vuonna 1940.

Korhonen tunnetaan erityisesti funktionalismin edustajana Suomessa. Hän on suunnitellut useita muitakin rakennuksia, kuten Helsingin Sanomien entisen toimituskeskuksen. Korhonen on työskennellyt suunnittelijana esimerkiksi Alvar Aallon arkkitehtitoimistossa  Korhonen voitti useita koti- ja ulkomaisia arkkitehtuurikilpailuita. Hänen tuotantonsa edustaa jälkimodernia rationaalista suunnittelua. Hänen tuotantonsa on monipuolinen ja hän oli yksi elementtirakentamisen edelläkävijöitä Suomessa.

Fargo Showroom palvelee sopimuksen mukaan ja yleiset aukioloajat löytyvät esimerkiksi Instagramista ja niitä voi tiedustella puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla.

Maaliskuun ajan showroom on avoinna keskiviikkoisin 14-18. Tarjoamme tässä kuussa myös kävijöille 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Tervetuloa!

Fargo Vintage & Design
Meritullinkatu 11C, 00170 Helsinki
Kulkuohjeet: 11 D porttikogista sisään, liuskaa ihan alas asti ja vasemmalle
 
Sovi tapaaminen puhelimitse tai sähköpostilla. 
Puhelin: 041 519 7061
Sähköposti: info@fargovintage.fi

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommenttisi hyväksytään ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.