Habitare 2023: Vanhaa, uutta ja kaikkea siltä väliltä

Habitare 2023: Vanhaa, uutta ja kaikkea siltä väliltä

Viime viikko meni vauhdikkaasti Habitare-messuilla. Fargo osallistui messuille pitkästä aikaa. Tämän vuoden tapahtuma oli erityisen innostava ja haluamme jakaa kanssanne muutamia mieleenpainuvia hetkiä ja havaintoja.

Vintagen voimaa keskellä modernia

Oli mielenkiintoista huomata, miten osastomme Vintage-tuotteet erottuivat positiivisesti muiden upeiden sisustus-osastojen joukosta. Keskellä kiiltäviä uutuuksia ja viimeisimpiä trendejä, aikaa ja käyttöä nähneet, kunnostetut esineemme herättivät monenlaisia tunteita ja muistoja. Moni teistä osastollamme vierailleista kertoi kuinka arvostaa sitä, että vanhoilla esineillä on paikkansa myös nykypäivänä.

Kestävyyttä ja kierrätystä

Monet meistä ovat huolissaan maapallon tilasta ja pyrimme tekemään osamme ympäristön puolesta. Ja mikä olisi ekologisempaa kuin kierrätettyjen vintage-kalusteiden ja muiden esineiden käyttö sisustusksessa? Myös osastomme rakenteet ja materiaalit olivat suurelta osin kierrätettyjä.

 


Vanha kuin uusi

Habitaressa oli myös hauska nähdä, kuinka monet teistä luulivat esillä olleita tavaroitamme upouusiksi. Se kertoo paitsi kunnostamisen laadusta, myös siitä, kuinka ajattomia laadukkaat design-klassikot todella ovat.

Kalliosta Kruununhakaan

Monille teille me olemme edelleen se "Kallion vintage-putiikki". Niille, jotka eivät vielä tienneet, kerroimmekin uudesta valoisasta showroomistamme Kruununhaassa. 

 

Osastomme – pieni palanen kotia

Yritimme luoda osastostamme mahdollisimman kodikkaan. Moni teistä sanoikin, että tunsi astuvansa olohuoneeseen keskellä messuhallin hälinää. Osastomme toi monelle myös mieleen lapsuudenkodin tai mummolan.

Ne tuotteet, jotka varastivat shown

Useat tuotteemme keräsivät katseita ja kehuja. Muun muassa Gastone Rinaldin DU 55 -P tuoli sai ansaitsemaansa huomiota. Ja tuo mysteerinen kolmijalkainen Aslak-tuoli! Moni tuli kysymään siitä lisää, ja se herätti keskustelua.
Lisäksi Grete Jalkin upeat turkoosin väriset tuolit herättivät ihastelua niiden designin, värin ja istuinmukavuuden vuoksi.Suurkiitos vielä kaikille messuvieraillamme! Oli kiva tavata teitä ja jakaa yhteistä kiinnostusta vanhoihin esineisiin. Nähdään taas ensi vuonna!

Linkistä löydät vielä jäljellä olevat Habitare-malliston kalusteet ja esineet! 


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommenttisi hyväksytään ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.