Fargon suosituimmat säilytyskalusteet – Käytännöllisyyttä ja taidokasta suunnittelua

Fargon suosituimmat säilytyskalusteet – Käytännöllisyyttä ja taidokasta suunnittelua
Olemme täällä Fargolla hyvin ylpeitä ainutlaatuisesta valikoimastamme korkealaatuisia vintage -kalusteita. Yksi asiakkaidemme suosikkikategorioista ovat säilytyskalusteet. Haluamme nyt jakaa teille tarkempaa tietoa muutamista meidän suosituimmista säilytyskalusteista, jotka vievät teidät nostalgiselle matkalle menneisiin vuosikymmeniin ja ihastuttavat sekä tyylillään että suunnittelullaan.
Vintage -säilytyskalusteista: senkeistä, liinavaatekaapeista, lipastoista ja laatikostoista sekä peili- ja työpöydistä löytyy usein myös hauskoja yksityiskohtia ja pieniä säilytys-ratkaisuja, joita harvoin moderneissa kalusteissa näkee.

  1. Laatikostot: Nämä ovat aina olleet käytännöllisiä säilytysratkaisuja, ja meiltä löytyykin erilaisia vaihtoehtoja eri aikakausilta. Erityisesti 50- ja 60-luvun laatikostot ovat olleet suosittuja valintoja. Näissä aikakauden laatikostoissa yhdistyvät laadukas puumateriaali ja tyylikkäät yksityiskohdat. Näissä säilytyskalusteissa on runsaasti tilaa tarjoten samalla kauniin sisustuselementin kotiisi. Katso kaikki laatikostot tästä  2. Senkit: Nämä ovat toinen hyvin suosittu säilytyskaluste valikoimassamme.
    Ruotsin ja Tanskan 60-luvun senkit ovat erityisen haluttuja. Toisaalta jotkut hakevat erityisesti suomalaista valmistajaa. Skandinaavinen muotoilu yhdistää puun ja minimalistisen tyylin, luoden tyylikkään ja käytännöllisen kokonaisuuden. Senkeissämme on runsaasti tilaa astioille, kirjoille tai muille kodin tavaroille. Katso kaikki senkit tästä  3. Kirjahyllyt: Vintage -kirjahyllyt ovat suosittuja sekä kirjojen että sisustuksen ystävien keskuudessa. Tarjoamme pääosin 50- ja 60-luvun kirjahyllyjä, jotka ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä tapoja esitellä ja säilyttää kirjoja sekä muita esineitä. Nämä klassiset kirjahyllyt tuovat kotiisi ainutlaatuista retro-ilmettä. Katso kaikki kirjahyllyt tästä

4. Kaapit: Vintage -kaapit ovat erinomainen valinta monenlaisiin säilytystilan tarpeisiin ja sisustuksen viimeistelyyn. Valikoimamme sisältää upeita, pääosin 50/60-luvun, kaappeja, jotka ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Monet hakevat nimenomaan vintage -kaappia sen ulkoisen viehättävyyden sekä käytännöllisen koon puolesta.  Olipa kyseessä sitten vaatekaappi, vitriini-kaappi tai liinavaatekaappi, nämä vintage -kaapit tuovat aitoa retrotyyliä kotiisi.
Katso kaikki kaapit tästä

Fargo Vintage & Design tarjoaa laajan valikoiman säilytyskalusteita, jotka heijastavat menneiden vuosikymmenten tunnelmaa. Näitä säilytyskalusteita ei kannata ajatella pelkästään käytännöllisinä, vaan ne ovat myös arvostettuja design-esineitä, jotka lisäävät kodin ainutlaatuisuutta.
Kun etsit säilytyskalusteita, jotka henkivät menneiden vuosikymmenten viehätystä, tervetuloa Fargo Vintage & Designille. Meidän suosituimmat säilytyskalusteemme tarjoavat nostalgiaa, tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä samassa paketissa.
Tutustu täällä nyt mallistossa oleviin säilytyskalusteisiin!

Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin sähköpostitse, jos haet jotain tiettyä: info@fargovintage.fi

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommenttisi hyväksytään ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.