Kodin piensisustus - Vintagea ja designia tuomaan joulun tunnelmaa

Kodin piensisustus - Vintagea ja designia tuomaan joulun tunnelmaa

Joulu lähestyy, ja on aika miettiä, miten tuoda kotiin lisää lämpöä ja persoonallisuutta. Fargo Vintage & Design tarjoaa laajan valikoiman myös pien sisustustuotteita, jotka ovat täydellisiä sekä oman kodin sisustukseen, että joululahjoiksi.

AINUTLAATUISET KORISTE-ESINEET

Erityisesti Fargon Design collectionista löydät monenlaisia koriste-esineitä, kuten pieniä taideteoksia, maljakoita, kynttilänjalkoja ja muita koristeita, jotka tuovat kauneutta ja persoonallisuutta kotiin. Jokainen esine on huolella valittu, joten voit olla varma, että lahjasi on ainutlaatuinen ja mieleenpainuva. Kurkkaa myös verkkokaupan valikoima.


Liisa Hallamaan upea keramiikkasetti, Fargon Design Collection

Kaj Franckin hieno lasikulho, Fargon verkkokauppa


LAADUKKAAT TEKSTIILIT

Tekstiilit ovat avainasemassa kodin lämpimän tunnelman luomisessa. Tarjoamme mm. käsintehtyjä marokkolaisia mattoja ja persoonallisia ryijyjä tuomaan mukavuutta ja tyyliä sisustukseesi. Erikoiset kuosit ja pehmeät materiaalit tekevät jokaisesta tekstiilituotteesta erityisen.

Terttu Tomeron kaunis ryijy 1900-luvun puolivälistä

Käsintehty Marokkolainen matto


KUKKATASOT JA PERSOONALLISET PEILIT

Kukkatasot ja peilit yhdistävät toiminnallisuuden ja visuaalisen viehätyksen. Tasot tarjoavat tyylikkään tavan esitellä viherkasveja, kun taas persoonalliset peilit lisäävät avaruuden tuntua ja heijastavat kauniisti kodin valoa. 

Persoonallinen rottinki-kukkataso

Peili 1900-luvun puolivälistä


VASTUULLISET JOULULAHJAT

Etsitkö persoonallista ja käytännöllistä joululahjaa, joka on vieläpä vastuullinen? Tutustu Sisustusesineet -valikoimaan sekä Design collectionin harvinaisuuksiin ja löydä täydelliset koriste-esineet sekä tekstiilit. 


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommenttisi hyväksytään ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.