Asiakaskysymys: Vintage valikoimamme laadun ja kunnon varmistaminen

Asiakaskysymys: Vintage valikoimamme laadun ja kunnon varmistaminen

Fargo Vintage & Design on nyt 10 vuoden ajan erikoistunut laadukkaiden vintage-kalusteiden, valaisimien ja sisustusesineiden tarjontaan. Jotta voimme taata asiakkaillemme vain parhaat ja autenttiset tuotteet, panostamme erityisesti tuotteidemme kunto- ja laatutarkistukseen ennen niiden lisäämistä valikoimaamme.


Luotettava ostoverkosto

Ostoverkostomme on huolella rakennettu ja koostuu luotettavista toimijoista, jotka ymmärtävät vintage-kalusteiden päälle.


Tuotteen tarkastus ja huolto

Jokainen tuote tarkastetaan huolellisesti ennen myymälään saapumista. Tarkistuslistaamme kuuluvat mahdollisten hajujen, homeen ja muiden haittojen eliminointi.
Puhdistusprosessissa käytämme ensisijaisesti kevyesti veteen kostutettua rättiä, ja tarvittaessa mäntysuopaa, jotta kalusteet saadaan puhtaiksi säilyttäen niiden alkuperäisen loiston. Puhdistuksen jälkeen huollamme kalusteet. Nahkaosat rasvataan, puuosat öljytään tai vahataan tarpeen mukaan. Näin huolehdimme että kalusteiden kestävyys ja kauneus säilyvät vuosikymmeniä.

Jos tuotteessa ilmenee pieniäkään vikoja, kuten löystyneitä liitoksia tai viiluvaurioita, korjaamme ne ammattitaidolla. Myös ruuvit ja mutterit tarkistetaan ja vaihdetaan tarvittaessa. Valaisinten toiminta tarkistetaan ammattilaisella.
Entisöinti, sähköistys ja verhoilu suoritetaan vain, jos se on välttämätöntä tuotteen alkuperäisilmeen ja -toiminnallisuuden säilyttämiseksi.

Tässä esimerkkinä Alvar Aallon pöydän kunnostus - ennen ja jälkeen huollon!

Entisöity ruokapöytä, Alvar Aalto, 30-luku

Tuotteen alkuperä ja aitous
Alkuperän ja aitouden varmistaminen on meille sydämen asia. Teemme taustatyötä tuotteiden historiasta ja alkuperästä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme kauniita esineitä ja kertoa niiden tarinaa.

Ammattilaisten toimesta
Kaikki nämä toimenpiteet suoritetaan pitkän linjan ammattilaistemme toimesta, joiden käsissä vintage-aarteet heräävät uudelleen eloon. Fargo Vintage & Designissa kunnioitamme menneiden aikojen käsityötaitoa, tarjoten asiakkaillemme ainutlaatuisia ja kestäviä sisustusratkaisuja vanhaa kunnioittaen.

Täältä löytyy viikon uutuudet ja muu huolella koottu valkoimamme!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.