Fargon ja Helsinki Design Schoolin ihana stailaus-yhteistyö

Fargon ja Helsinki Design Schoolin ihana stailaus-yhteistyö
Tässä blogissa julkaistaan Fargo Vintage & Design ja Helsinki Design Schoolin yhteistyön hedelmiä. Helsinki Design Schoolista valmistuvat  sisustussuunnittelijat saivat tilaisuuden stailata tunnelmallisia kuvia Fargolle. Tuloksena oli tyylikkäitä, lämminhenkisiä ja Fargon näköisiä kuvia, joita voimme hyödyntää mainiosti somessa, verkkosivuilla ja kampanjoissa. 
Tämä uudenlainen kokemus päättyy opintojen loppuhuipennukseen - studiokuvauspäivään. Kuvauksissa vastuussa ovat, niin stailauksesta kuin valokuvauksestakin tunnetut superammattilaiset, Susanna Vento ja Otto Virtanen.

Vento kertoo innostuneena päivän suunnitelmista: "Näillä oheisilla saamme todella hyvin tehtyä lifestyle-kuvia Fargolle. Ohjeistan ryhmän niin, että teemme nyt markkinointikuvia Fargolle ja kuvien tulee toimia yksinään, mutta myös keskenään yhteen esimerkiksi verkkosivuilla/katalogissa jne. Tuon itse tyyliin sopivaa, mutta ei kilpailevaa rekviä."

Näiden ammattilaisten ohjaamina opiskelijat työskentelivät kuvauksissa luoden Fargolle korkealaatuisia markkinointikuvia. Voimme vain kuvitella, kuinka uskomattoman hienoja kuvia tästä seurauksena syntyy!
On erittäin innostavaa nähdä, kuinka tämä yhteistyö auttaa nuoria suunnittelijoita soveltamaan taitojaan käytännössä, samalla kun Fargo saa tuoreita ja innovatiivisia ideoita tuotemerkkiinsä.
Myös Helsinki Design School jakoi näitä upeita kuvia omassa sosiaalisessa mediassaan, jonka tiliä seurataan 35 000 silmäparin voimin. Tämä tuo projektille lisää näkyvyyttä ja antaa Fargo Vintage & Designille mahdollisuuden esitellä upeita tuotteitaan ja brändiään laajemmalle yleisölle.
Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Helsinki Design School tekee yhteistyötä design-yritysten kanssa. Aikaisemmin koulun opiskelijat ovat tehneet kuvauksia myös Artekin kanssa, joka oli myös erittäin onnistunut projekti.
Kiitämme Helsinki Design Schoolia ja opiskelijoita heidän panoksestaan ja odotamme innolla, että pääsemme jakamaan näitä upeita kuvia kanavissamme!
Monet näistä tuotteistä löytyvät vielä valikoimistamme  Fargon verkkokaupasta!
Kuvat:
Helsinki Design School @helsinkidesignschool
Valokuvaaja: Otto Virtanen @ottopa
Vastaava opettaja: Susanna Vento @susanna_vento
 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.