Fargon tiimiesittelyssä perheen äiti, Irmeli Juutela

Fargon tiimiesittelyssä perheen äiti, Irmeli Juutela

Tällä kertaa pääsette tutustumaan perheemme sydämeen, äitiimme Irmeliin, joka on ollut pitkään osa Fargo-tiimiä. Tänään hän esittelee meille oman estetiikkansa ja sisustusmakunsa.

Irmeli Juutelaa voisi kuvailla Fargo-tiimin kivijalaksi. Hän on ammatiltaan luokanopettaja, mutta vuosien varrella hän on ehtinyt oman työnsä ohella antaa arvokkaan panoksensa Fargolle. Nyt eläkkeelle siirtymisen myötä Irmeli on päässyt viettämään enemmän aikaa liikkeemme parissa. Hän on taitava käsistään, verhoillut mm. tuoleja sekä viimeistellyt, öljynnyt ja pakannut myytyjä tuotteita. Lisäksi hän on myös toiminut kuvausavustajana sekä avustanut tuotteiden kuljettamisessa ja valmistelussa eteenpäin.

Sisustusmaailmassa Irmeli on erityisen viehättynyt värien, käytännöllisyyden, mukavuuden ja luonnonmateriaalien yhdistelmästä. Kauniit astiat, lasi ja keramiikka ovat hänen suosikkejaan. Vintage -tyyliä hän arvostaa sen tarjoaman yksilöllisyyden ja mielenkiintoisten muotojen ansiosta.

Erityisesti Irmeli ihastui Jugend-kattovalaisimeen, joka on hänen mukaansa kaunis ja herkkä. Se on yksi hänen silmäänsä miellyttävistä löydöistä.

Tiikkilaatikosto on toinen Irmelin suosikki. Se on käytännöllinen ja kaunis, eikä vie paljon lattiapinta-alaa, minkä ansiosta se sopii moneen paikkaan sisustuksessa.

Värimaailmassa lila on Irmelin lempiväri, minkä vuoksi hän valitsi lilat "Prinssi" -nojatuolit suosikeikseen. Ne eivät ole ainoastaan kauniit muodoltaan, vaan myös mukavat istua.

Aluksi Artekin sohva ei herättänyt Irmelin huomiota, mutta kokeiltuaan sitä, hän ihastui. Materiaali on miellyttävää iholle ja sohvalla voi löhötä tai nukkua. Neutraalin värisenä se antaa sisustukselle tilaa leikitellä väreillä.

Kukkien ystävänä Irmeli valitsi myös keraamisen sivupöydän esiteltäväkseen. Siinä on kolme pientä laatikkoa ja alataso, mikä tekee siitä monikäyttöisen.

Näistä esimerkeistä näkee, miten Irmeli arvostaa kauneutta, käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Fargo Vintage & Design haluaa tarjota tällaisen monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman vintagea ja sisustustuotteita asiakkailleen.
Tervetuloa liikkeeseemme löytämään omat suosikkisi!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.