Vogue Scandinavia tykkää myös meistä!

Vogue Scandinavia tykkää myös meistä!

Vogue Scandinavia -lehti on valinnut Fargo Vintage & Designin Kruununhaan showroomin seitsemän parhaan sisustusmyymälän joukkoon. 

Vogue Scandinavia on arvostettu muoti- ja elämäntyyliin keskittyvä lehti, joka kattaa Pohjoismaat ja niiden vaikutusvaltaisen muotimaailman. Lehti tarjoaa lukijoilleen inspiroivia artikkeleita, kattavia muotiraportteja, trendejä, haastatteluja ja muuta sisältöä, joka heijastaa alueen ainutlaatuista muoti- ja designkulttuuria.

Vogue Scandinavia tunnetaan laadukkaasta toimitustyöstään ja tarkasta silmästään muodin maailmassa. Se toimii muotialan trendien ennustajana ja vaikuttajana, esitellen lukijoilleen uusimmat muotisuuntaukset, suunnittelijat ja brändit Pohjoismaista ja maailmanlaajuisesti.

Voguen valinta Fargo Vintage & Designin seitsemän parhaan sisustusmyymälän joukkoon on arvostettu tunnustus liikkeen ansioista sisustusalalla. Se nostaa esiin Fargo Vintage & Designin ainutlaatuisen konseptin ja kyvyn tarjota korkealaatuisia vintage- ja designsisustusratkaisuja asiakkailleen.

Fargon showroomin ainutlaatuinen valikoima koostuu huolella valituista pohjoismaisista design-esineistä 1930-1970-luvuilta. Tarkkaan kuratoitu kokoelma houkuttelee sisustusharrastajia ja keräilijöitä ympäri maata. Fargo Vintage & Design ei pelkästään tarjoa huonekaluja ja valaisimia, vaan myös inspiroivia sisustuselementtejä eri aikakausilta, jotka yhdistyvät rohkeasti designklassikkojen kanssa.

Fargo Vintage & Designin menestys perustuu intohimoiseen tiimiin, joka tuntee vanhojen esineiden arvon ja kertoo niiden tarinoita asiakkaille. Jokainen esine valitaan huolella ja tarvittaessa kunnostetaan takaisin loistoonsa. Tavoitteena on tarjota asiakkaille ainutlaatuinen sisustuskokemus ja auttaa heitä luomaan persoonallisia koteja, joissa he voivat tuntea olevansa täysin kotonaan.

Vogue Scandinavia -lehden valinta Fargo Vintage & Designin joukkoon on tunnustus liikkeen panostukselle laatuun ja ainutlaatuisuuteen. Huomio arvostetussa ja kansainvälisessä lehdessä kannustaa Fargo Vintage & Designia jatkamaan työtään ja kehittymään entistäkin paremmaksi. Liike pyrkii jatkuvasti löytämään uusia kiinnostavia esineitä ja tarjoamaan asiakkailleen unohtumattomia sisustusratkaisuja. 

Fargo Vintage & Design kiittää Vogue Scandinavia -lehteä ja toimittaja Linnèa Pesosta tästä ihanasta jutusta ja kutsuu kaikki sisustusharrastajat tutustumaan liikkeen ainutlaatuiseen valikoimaan.

Astu sisään Fargo Vintage & Designin maailmaan Helsingin Kruununhaassa tai verkkokaupassamme ja löydä inspiroivia sisustusratkaisuja, jotka tekevät kodistasi persoonallisen ja tyylikkään.

PS. Vogue Scandinavian juttu on vain tilaajien luettavissa, mutta tässä linkki itse juttuun


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.